koud

buffet

Menu 1 à € 20,00 

Populair

Zalm met dillekruid gekookt
Ananas “surimi”
Tomaat gevuld met Noordzeegarnalen
Spaanse ham met meloen
1/8 deel kip
Varkenssneden
Half eitje
Aardappelsalade
Salades
Koude groentjes
Duet van sausen
Brood en boter

 

 

 

 

Menu 2 à € 24,00

Kleine visvangst

 

Zalm uit court-bouillon
Tomaat met grijze garnalen
Ananas “surimi” met rivierkreeftjes 
Roodgekookte scampistaarten 
Duet van gamba’s
Rijstsalade
Aardappelsalade
Half eitje
Salades
Koude groentjes
Gepaste sausen
Brood en boter

 

 

Menu 3 à € 27,00

Feestbuffet

Op de oude wijze gekookte zalm
Ananas met zeevruchten
Tomaat rijkelijk gevuld met grijze garnaal
Gemberrijst met scampi ’s en fijne groentjes
Duet van gamba’s
Meloen met jambon uit Catalana
Varkenssneden met olijven en pesto
Kippendeeltje met half eitje
Kleurenpallet van koude groenten
Aardappelsalade
Drie verschillende koude sausjes
Brood en boter

 

 

Menu 4 à € 34,00

Grand cru

Gekookte zalm met dillekruid
Ananas surimi en rivierkreeftjes
Tomaat met diepzeegarnalen 
en grijze Noordzeegarnalen 
In kruiden gebakken gamba’s
Rundsgebraad
Varkensvleessneden
Spaanse ham met meloen
Kippendeel
Half eitje
Rijstsalade
Aardappelsalade
Crudité en salade
Sausjes
Brood

 

Menu 5 à € 40,00 

Grote visvangst

Zalm “Belle Vue”
Tomaat gevuld met zeedelicatessen
Uitgeholde ananas met diepzeegarnalen
en rivierkreeftjes 
Kleine garnaalcocktail
Gambaschotel
Half babykreeftje
Pastasalade
Half eitje
Salade
Koude groentjes
Sausen
Brood en boter

Alle prijzen hierboven zijn leveringsprijzen. Indien bediening gewenst worden de extra kosten gerekend zoals hieronder beschreven.

 

Per uur worden er personeelskosten aangerekend à rato van € 35,00 per uur/per persoon en dit vanaf dat we ter plaatse zijn.

 

Tot 50 personenen= 2x personeelskosten, tot 100 personenen = 3x personeelskosten.

 

Vanaf dat we ons meer dan 15km moeten verplaatsen zullen wij daar extra  verplaatsingskosten voor aanrekenen.