( vanaf 30 personen).

 

Basisbuffet

 

*Tomatensoep met bollekes
*Worstenvariëteit met aan tafel gebakken zwarte en witte pensen
geserveerd met warme appelsalade.
*Hespentafel bestaande uit een assortiment van de beste hammen
*Greep uit verscheidene pasteien met als topper de echte boerenpaté
*Kaasplank uit Vlaamsche streek
*Vleesbrood op oude wijze met krieken
*Koude kip met verse vruchten getooid
*Koude aardappelsalade
*Verse koude groenten
*Aangepaste sauzen
* Mengeling van verschillende broodjes
*Rijstpap met suiker
*Fruitvlaai
*Mand met inheems fruit

 

Basisprijs voor dit buffet bedraagt € 20,00 per persoon.

Hierbij zijn gebruik van borden en bestekken inbegrepen.
Dit basisbuffet kan aangevuld worden met warme gerechten, zo kan U zelf volgens
eigen zin en budget uw breugeltafel samenstellen.

 

Extra gerechten voor bij de breugeltafel

*Konijn “ Julia Debruyne” € 4,40
*Stoofpotje van vlees en seizoengroenten € 5,20
*Wildragout (seizoen) € 5,20
*Gevuld melkbig rugstuk € 5,20
*Varkensribbetjes € 4,60
*Hutsepot (seizoen) € 4,40
*Boerebraadworst met groentenstoemp € 3,45
*Krielpatatjes met breydelspek € 1,40
*Warme melkbigham aan tafel gesneden € 4,20
*Gebakken kwartels in bruin bier geserveerd € 4,10
*Warme honingham prijs op aanvraag
*Kip in Provençaalse saus € 2,80
*Boerenomelet € 2,50
*Lamsbout met tijm en rode wijn € 6,10
*Kalfslever met ajuinsaus € 4,80
*Roastbeef met verse groententrio € 7,20
*Pannenkoeken met suiker of gelei € 1,80

Breugel