top of page

Wij verzorgen ook banketten, smeertafel, clubfeesten, diners, galafeesten.

Hiervoor kunnen wij altijd vrijblijvend een offerte maken en volledig volgens gewenst budget, thema, gelegenheid, enz... iets uitwerken.

Ook voor onze desserten werken wij op dezelfde manier.

Een dessertenbuffet is al mogelijk vanaf € 14,00 per persoon en kan indien gewenst uitgebreid worden.

Kaasbuffet, zowel Frans als Belgisch, kan al vanaf € 5,00 per persoon als aanvulling bij de dessertentafel of vanaf € 15,00 per persoon voor een kaastafel.

Assortiment met broodjes € 7,00 per persoon, aan te vullen met mini boterkoekjes, verse fruitsalade, gerookte visschotel, enz... behoort tot de mogelijkheid.

In tegenstelling tot wat we zagen in de jaren zeventig, toen vegetarisme nog het voorrecht was van enkele ideologische, religieuze, filosofische en andere bewegingen, is vleesloos eten tegenwoordig wereldwijd een populair punt op de agenda van heel wat wetenschappers. Dankzij het werk van een aanzienlijk aantal onderzoekers op het gebied van vegetarische voeding kunnen we nu onze voedselkeuze ondersteunen met betrouwbare informatie.

Indien er vegetarische genodigden zijn op uw feest, geef dit aan ons door. Voor elk soort van feest kunnen wij deze mensen aangepaste gerechten voorschotelen.


Iemand op uw feest die problemen heeft met bepaalde voedingsstoffen of allergenen?
Deel dit met ons, zodat we uw feest voor iedereen zo aangenaam mogelijk kunnen maken.

Banketten

bottom of page